Cumhuriyet Bayramı için sınıflarımızı okul panolarımızı öğrencilerimizle birlikte süsledik.

Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

Okul personellerimiz ilçemiz Kültür Merkezinde verilen eğitime katıldık. Emegi geçenlere teşekkürler.

Okulumuz öğrencilerine yönelik İlçe Emmniyet Müdürlüğü personelleri tarafından trafik eğitimi verildi. Katkısı bulunanlara teşekkürler.

Seminerimiz Kültür Merkezinde " Trafik Semineri" ile devam ediyor. Emeği geçen Gülnar İlçe Emnniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Okul Müdür Yardımcımız Necat YÜZBAŞİOĞLU' na okulumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Emeklilik hayatının sağlık, huzur, mutluluk içinde geçmesi dileğiyle..

Ağu

Okulumuza Sınıf Öğretmeni olarak Tayin olan Merve YALÇIN Okulumuzdaki görevine başladı. Öğretmenimize hoş geldiniz diyoruz. Okulumuzdaki görevinde başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuzdan başka bir okula tayini çıkan Derya DENİZ  öğretmenimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni görevinde başarılar dileriz.

Ağu

Seminerimizin ilk günü Okul Müdür Yardımcımız Cevdet ÖNGE başkanlığında Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

İlçemizde düzenlenen yarışmada Okulumuz öğrencilerinden Yaren TEN ikinci , Asude SAĞ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamlarını dileriz.

Yayalar kırmızı çizgimiz için öğrencilerimizle birlikte yaya geçidinde uygulama yaptık.

Seminerimizin İlk Günü Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK'u Dinledik.

Yeni yılın tüm insanlığa, ülkemize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm paydaşlarımıza sağlık, mutluluk,huzur ve başarı getirmesi dileğiyle ...yeni yılımız kutlu olsun.

Okul sağlığı eğitimleri kapsamında öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından sağlıklı beslenmede sütün önemi konulu sunu yapıldı.

Okul sağlığı eğitimleri kapsamında çocukluk cağı diyabeti ile ilgili öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından sunum yapıldı.