Okulumuzda Değerler Eğitimi çerçevesinde sevgi ve saygı sunusu düzenlendi.

Okulumuzda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Ayı Seminer Çalışması Misafir Öğretmenlerimizle birlikte verimli bir şekilde gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Ali TAŞ , Öğretmelerimize yeni eğitim Öğretim yılının başarılı şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Okulumuzda 1. Sınıfın düzenlemiş olduğu okuma bayramı çoşkulu şekilde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizdeki Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin´de kutlandı..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı munasebetiyle düzenlenen ilkokullar arası satranç turnuvası Gülnar Anadolu Lisesinde düzenlendi.  Okulumuz Öğrencisi Mehmet AY , birinci olmuştur.. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Okulumuzda 27 Mart Tiyatro Haftası kapsamında geleneksel oyunumuz Hacivat ve Karagöz sahnelendi.

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır..

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası Nedeniyle Yangın Tatbikatı gerçekleştirildi.

İlk defa karne heyacanı yaşayan  öğrencilerimizin gösterisi çok güzeldi. Okul Müdürümüz Ali Taş ; gösteri için emek sarfeden öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.