MERSİN / GÜLNAR - Cumhuriyet İlkokulu

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ekm

İlçemiz Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlıklı beslenme konulu seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ekm

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe kutlamalarına katıldı. Okulumuz 2 A sınıfı gösterisiyle kutlamalara renk kattı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda veli toplantımızı gerçekleştirdik. Okul aile birliği yönetim kurulu oluşturuldu. Katkı sağlayan velilerimize teşekkürler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarımız bitti. Sınıflarımız süslendi. Gösteri yapacak öğrencilerimiz son çalışmalarını tamamladı.

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Bahar KILIÇ veli ziyaretine gitti. Öğrencilerini ev ortamında gözlemleyen öğretmenimize özverili çalışmalarından ötürü kutlarız.

Ekm

Okulumuza Müdür olarak görevlendirilen Okul Müdürümüz Osman ÖZKAN Okulumuzdaki görevine başladı. Okul müdürümüze görevinde başarılar dileriz.

Cumhuriyet İlkokulu Ailesi

Ekm

Okulumuzda görev yapmakta iken tayini çıkan Okul Müdürümüz Ersin ATEŞ'e okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder,yeni görevinde başarılar dileriz.

Cumhuriyet İlkokulu Ailesi

Ekm

Okulumuza yeni atanan Anasınıfı öğretmeni Bahar KIILIÇ'a aramıza hoş geldiniz diyor ve başarılı çalışmalar temnni ediyoruz.

Okulumuzda Eylül ayı seminer çalışmasının ilk günü toplantı yapıldı.

Haz

Seminerimizde Cumhuriyet İlkokulu Ailesi olarak söğüt yaylasına gezi düzenlendi.

Haz

Okul idarecilerimiz ve 2. Ve 4. Sınıf öğretmenlerimiz veli ziyaretinde bulundular.

Haz

Okulumuz birinci sınıfları konferans salonumuz da okuma bayramı düzenledi. Katkı sağlayan herkese teşekkürler .

Haz

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Gülnar Çamlık Parkına gezi düzenledi .

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.