Okul müdürümüz Alparslan YÜKSEL 2. Dönem 2. Ara tatilinin ardından öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar diledi.

Okul gazetemiz 3. sayıyı çıkardı.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sağlığı Linkleri

Okul Sağlığı web sitesi

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Karne Törenimizi İlçe Kaymakamımız, İlçe Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımı ile gerçekleştirdik.

Tem

Okulumuzda uzun yıllardır görev yapan Emin Yılmaz ÖZER öğretmenimize veda yemeği düzenledik. Emeklilik hayatında sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam geçirmesi dileğimizle.

Okul gazetemiz 15 Temmuz Özel Sayısı : 2  basıldı.

Dünya Su Günü nedeniyle Meşki ekiplerince seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzdan ayrılan  sınıf öğretmenimiz imray DENIZ'e Okulumuza verdiği hizmetler için teşekkür ederiz. Gülnar Cumhuriyet İlkokulundan Aydıncık Cumhuriyet Ilkokuluna tayin olan öğretmenimize yeni görevinde başarılar dileriz.

Okulumuzda '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ' konulu resim yarışması düzenlendi. Yarışma sonuçlarına göre :

1. Beril Nil AY  4/A

2.Ela Raziye DUMAN- 3/B

3. Berrasu ÇELİK 4/A

olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çoskuyla kutlandı. Kutlamalara katılan ögrenci öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

2021-2022 Eğitim ögretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı 26 Ekim Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda OAB yönetim kurulu değiştirildi. Yeni OAB birliği başkanı Yalçın TAŞLIALAN seçildi. Başkanımıza görevinde başarılar dileriz.

Anasınıfı öğretmenimiz öğrencileriyle birlikte Cumhuriyet Bayramını pasta keserek kutladılar. Bugünün küçüğü yarının büyüğü öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Daha nice bayramlar geçirmeleri dileğiyle.

Cumhuriyet Bayramı için sınıflarımızı okul panolarımızı öğrencilerimizle birlikte süsledik.

Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.