Yer : Okulumuz konferans salonu.

Saat : 14.15

Tüm öğrencilerimiz katılacaktır.

Saat 12.30 ´ Yer Öğretmenler odası

Toplantıya sınıf temsilcileri katılacaktır.

1.2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin  Bilim ve Sanat Merkezleri tanımlama işlemleri için bu sınıfı okutan öğretmenlere yönelik 28.11.2018 Çarşamba günü Saat 15.00 de Gülnar Hatun Mesleki Teknik  ve Anadolu Lisesi toplantı salonunda toplantı yapılacaktır.

Okulumuz konferans salonunda yapılacak olan sunuma tüm velilerimiz davetlidir.

22/11/2018 tarihinde Okulumuz Konferans salonun toplantı yapılacaktır. TÜm velilerimiz toplantıya davetlidir.

Yarışmaya katılacak öğrencilerin resimlerini en geç 06/10/2018 tarihine kadar sınıf öğretmenlerine teslim etmeleri gerekir.

"İnsan Hakları" temalı ilkokullar arası resim yarışması yapıalcaktır. Resimlerin Kasım ayı sonuna kadar Sınıf öğretmenlerine teslim edilmesi gerekir. Ayrıntı bilgi için Sınıf Öğretmenlerinizle irtibata geçebilirsiniz.

"Enerji verimliliği ı" temalı ilkokullar arası resim yarışması yapıalcaktır. Resimlerin Kasım ayı sonuna kadar Sınıf öğretmenlerine teslim edilmesi gerekir. Ayrıntı bilgi için Sınıf Öğretmenlerinizle irtibata geçebilirsiniz.

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" temalı ilkokullar arası resim yarışması yapıalcaktır. Resimlerin en geç 22.10.2018 Pazartesi Sınıf öğretmenlerine teslim edilmesi gerekir. Ayrıntı bilgi için Sınıf Öğretmenlerinizle irtibata geçebilirsiniz.

Seminerimizin ilk günü toplantı yapılacaktır.

May

İlçemizde yapılacak olan kitap okuma yarışması eğitim şenliği nedeniyle ertelendi.

Hediyeler 03.05.2018 tarihine kadar teslim alınabilir. Bu tarihten sonra ki hediyeler Okula kalacaktır.

Müdür . Müdürbaş Yardımcılığı, Müdür Yardımcılığı başvuru süresi 16.03.2017 tarihine kadar uzatıldı.