İlçe içersinde yapılacak olan satranç turnuvası Gülnar Anadolu Lisesi´nde saat 9.00´ da . Öğrencilerimize başarılar dileriz.

1. 2. sınıflar ve oyun ve fiziki etkinlikler ilçe zümre başkanı olan öğretmenlerimiz 15.06.2018 tarihinde saat 14.30 da Yenişehir/MERSİN ´de toplantıya katılacaklardır.

İlçe zümre toplantısı 13.02.2018 tarihinde saat 15.00 gerçekleştirildi.

Okulumuzda ders programları değişmiştir. Öğrencilerimizin yeni ders programına göre hazırlıklı gelmeleri duyrulur.

Okulumuzda Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Dereceye giren İlk üç öğrencimiz İlçe Turnuvasına katılacaktır. Başvuru yapacak öğrenciler 3/A Sınıf öğretmeni Mustafa GÖL irtibata geçiniz. Turnuva 12.02.2018 tarihinde yapılacaktır.

AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU´NUN GÖNDERMİŞ OLDUĞU YİYECEKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.

"Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Elindekini Paylaşmalı" Kampanyası  çerçevesinde Çorum Alaca Cumhuriyet İlkokulu"nun göndermiş olduğu kargo sınıfımıza gelmiştir. Çorum Alaca Cumhuriyet İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Havva TELEFON´un Okulumuzdaki görevi  sona ermiştir.. Yeni görevinde başarılar dileriz