İlçemizde ilkokulllar arası " 18 Mart ÇAnakkale Zeaferi ve Çanakkale Şehitleri Anma " temalı resim yarışması düzenlenekcektir.  Yarışmaya katılacak öğrencilerimiz eserlerini 15.03.2018 tarihine kadar Sınıf Öğretmenlerine teslim etmeliler.

Öğretmenevinde yapılan yarışma devam ediyor.

Başvurular 7-12 Mart arasında MEBBİS üzerinden yapılacaktır.

Okulumuz öğrencileri ile birlikte film izlenildi.

İlçemizde Okullar arası İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması yapılacaktır. Tarih 09.02.2018

Öğrencilarimizin Dikkatine:Okulumuzda İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyenler Sınıf öğretmenleri Mustafa GÖL , Fatma EREN ŞENOL, Harun ÇABUK ile görüşebilirler. Ön eleme 01 Mart ve 02 Mart

Kaymakamlığımız himayesinde  Afrindeki askerlerimize Gülnar üzümü ve bademi gönderilmek üzere kampanya başlatılmıştır.

3/A Sınıfı 22.02.2018 de veli toplantısı yapacaktır.  3/A sınıfı Velililerimizi toplantıya bekliyoruz.

Okulumuzda açılan Destek Eğitim Odası I. Yarıyıl olduğu gibi II. Yarıyılda Sınıf Öğretmeni Harun ÇABUK yönetiminde eğitim-öğretim faliyetlerine devam etmektedir.

22.02.2018  Perşembe günü Saat 10.00 "da   Okul-Aile Birliği toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Yer : Konfreans Salonu.

Sınıf içi satranç turnuvaları düzenleniyor.