MERSİN / GÜLNAR - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

Ocak ayının öğrencisi 2/A sınıfından Ekin Sevgi KELLECİ seçildi. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ocak Ayının Sınıfı 3/A Sınıfı Seçildi

Mrt

Okulumuzda yıllarca görev yapmış olan Necat YÜZBAŞIOĞLU´nu yeni görev yerinde Şeyhömer İlkokulu´nda ziyaret ettik.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü  ile ilgili olarak okulumuz öğrencilerine Sivil Savunma hakkında bilgiler verildi.Ayrıca okulumuzda SİVİL SAVUNMA İKAZ-ALARM TATBİKATI yapıldı.

Şbt

Hoşgörü ve Empati ile ilgili söyleşi yapıldı.

Ock

Ocak ayı değerler eğitimi konusu "Güven-Özgüven" hakkında okulumuzda çalışmalar yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz enerji tasarrufu hakkında bilgilendirilmiştir.

Ock

Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan okul müdürleri toplantısı Cumhuriyet İlkokulu´nda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih BURĞUT´un başkanlığında yapıldı.

Ock

Aralık ayı değerler eğitimi konusu ´ Yardımseverlik´ hakkında Okulumuzda çalışmalar yapıldı.

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

Okulumuzda Karbonmonoksit zehirlenmesi hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Okulumuzda çeşitli etkinliklerle Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı.

Okulumuzda Diş doktoru tarafından diş kontrolü yapıldı.