Okulumuzda ´18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü´ nedeniyle tören düzenlendi.

Okulumuzda Cumhuiyet Ybo ile birlikte anma programı düzenlendi.

Okulumuz ve Cumhuriyet Ybo tarafından Siivil Savunma Haftası nedeniyle Sivil savunma tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda İstiklal Marşını etkili okuma yarışması yapıldı.

Okulumuz ve Cumhuriyet Ybo tarafından Yeşilay haftası nedeniyle program düzenlendi.

Milli eğitim Bakanlığı, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve  Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa yürütülen ‘Okul Sütü Akıl Küpü’ projesi kapsamında okulumuzda okul sütü dağıtımına başlandı.

Cumhuriyet Ybo rehber Öğretmeni Ozan Ünivar tarafından okulumuz öğrencilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Ybo ve Okulumuz tarafından karne töreni düzenlendi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in doğumu münasebetiyle,okulumuz öğretmen ve öğrencileri kandil simidi dağıttı.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası  nedeniyle sınıflarımızda kutlama yapıldı. Yerli Mallarının kullanımının önemi hakkında bilgiler verildi.

Okulumuz ve Cumhuriyet Ybo tarafından hazırlanan Mevlana Haftası ,İlçe Kültür Merkezinde kutlandı.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe resmi töreni yapıldı.

Gülnar Aile Sağlığı Merkezi doktorları tarafından 1. ve 2. sınıflara yönelik sütün önemi hakkında seminer verildi. Verdikleri bilgiler için teşekkür ederiz.

Atamızın vefatının 77. yılı nedeniyle anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal Marşının ardından anma programı sunuldu. Programda duygulu anlar yaşandı.

Okulumuzda Öğrenci Meclisi için Temsilçi seçimi yapılmıştır.