MERSİN / GÜLNAR - Cumhuriyet İlkokulu

Kas

"10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü ve Atatürk Haftası" çerçevesinde Okulumuzda anma programı düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda değerler eğitiminin bu ay teması olan sevgi saygı teması kapsamında çeşitli etkinlşikler düzenlendi.

Ekm

Eyl

Okulumuzda " İlköğretim Haftası " nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı"  kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Ağu

07/06/2016 Tarihinde Okul Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Toroslarda Göçebe Yörük Kültürü" İlkokullar-Ortaokullar arası resim yarışması düzenlenmiştir.

Haz

OKULUMUZDA 2015-2016 eĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİTMESİYLE KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ. VELİLERİMİZİN DE KATILDIĞI TÖRENDE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ.

May

Okulumuzda sergi ve kermes yapıldı. Etkinliğimize yoğun katılım sağlandı. Ana sınıfı ve izci grubunun gösterileri etkinliğimize renk kattı. Etkinliğimizde kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Okul müdürümüz Ali TAŞ , etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinliğimizden kareler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizdeki Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin´de kutlandı..

Nis

Okulumuz 2/A, 3/A ve 3/B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Nis

Gülnar 112 Acil Servis Ekibi tarafından Okulumuzda bilgilendirme çalışması ve hediye dağıtımı yapıldı. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 1/A Sınıfının düzenlediği Okuma Bayramı programından renkli karaler